Vendégkönyv

Köszönöm, hogy az oldalra látogatott! A Vendégkönyv részt azért hoztam létre, hogy ide az oldallal, képekkel, írásokkal kapcsolatos megjegyzéseket lehet írni. Előre is köszönöm az észrevételeket, mert így lehet igazán épülni belőle.


Bízom benne, hogy a blog, a fotók, no meg az írások megnyerték tetszését.


Köszönöm, ha ír a Vendégkönyvbe!
Albert István

12 megjegyzés:

 1. Kedves István,
  Tetszik ahogy folyamatosan fejlesztgeted a blogod arculatát.
  Szívesen látogatok olyan témájú blogokat, melyek hasonlóak az enyémhez. Új, számomra még ismeretlen helyek, lehetőségek után kutatva. Így akadtam rá anno a blogodra is. További sok sikert és élményt kívánok!
  Üdv Miklós

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Miklós ! Nagyon szépen köszönöm, igyekszem :-) Manapság elég nehéz új helyeket, lehetőségeket mutatni, mert ami nagyon ritka azt is lefotózza már valaki, de nem adom fel. Örülök, hogy rátaláltál és ezáltal én is a Te blogodat láthattam. Hasonló jókat kívánok én is :-) Még egyszer köszönöm! üdvözlettel: István

   Törlés
 2. Kedves István!
  Nagyon örülök, hogy idetaláltam. Gratulálok a bloghoz, gratulálok a fényképekhez! Szerettem volna a bloggeren keresztül hozzászólást írni az egyik tihanyos bejegyzéséhez, de nem tudtam... lehet, hogy nálam van a hiba, nem tudom.
  Szerettem volna figyelmébe ajánlani a Téli Tihany Teljesítménytúrát. Jöjjenek el a következőre februárban! Tihany télen is gyönyörű és ezen a túrán egy teljesen új arcát ismerhetné meg. Biztos vagyok benne, hogy ott is csodás fotókat készítene :)
  Üdvözlettel: J.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves J.! Én is örülök, hogy ellátogatott a blogra és tetszettek a fényképek. Lehet hozzászólást írni, Google vagy egyéb bejelentkezéssel, csak jóváhagyás után jelennek meg az üzenetek. Téli Tihany Teljesítménytúra? Nem rossz ötlet, februárig még alszunk rá párat :-) Télen még nem láttam azt a csodaszép helyet, számomra megunhatatlan. Köszönöm a beírást a Vendégkönyvbe :-)

   Törlés
 3. Gratulálok a bloghoz.Nagyszerű fotók nagyszerú fotósról tanuskodnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ottó! Köszönöm, hogy a blogra látogatott és hogy tetszettek a fotók! :-) Érdemes többször visszalátogatni :-)

   Törlés
 4. Köszönöm az élményt.Csodás fotók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg köszönöm, hogy ilyen gyakran idelátogatsz :-)

   Törlés
 5. Kedves István!

  "Véletlen" futottam rá az oldalra; gratulálok a képekhez. Jómagam is sok természetfotót készítek, de inkább dokumentálás céljából. Egyebek mellett szitakötőkkel foglalkozom (lásd: http://legivadasz.hu/). Ha kapok egy e-mail címet, akkor az oldalon szereplő szitakötő képekhez igyekszem fajneveket megadni.
  Farkas Sándor

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Sándor!

   Örülök, hogy az oldalra tévedt és hogy szintén sok természetfotót készít. Megnéztem az oldalát, nagyon tetszik, sok munka lehet mögötte. Keressen meg Facebookon! Köszönöm, ha elküldi a fajneveket! Én is amiben tudok, szívesen segítek.

   Üdvözlettel: István

   Törlés
 6. Kedves István! Csodálatos helyre tévedtem, köszönöm ezúton is a képi, illetve az írásos élménybeszámolóit. Kívánok még sok szépséget, látnivalót, amiben mi is részesei lehetünk. Üdvözlettel: Mosonyi Éva

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Éva! Örülök, hogy a blogra tévedt és hogy tetszettek a fotók :-) Amennyire időm van rá igyekszem minél több és szebb helyre eljutni és azt ebben a blogban bemutatni .-) Köszönöm ! Üdvözlettel: István

   Törlés