Bemutatkozás


Szeretettel köszöntöm kedves Látogató!

1973-ban születtem Budapesten, ahol azóta is dolgozom, Törökbálinton élek a családommal.

Fontos számomra a természetvédelem, legjobban a természet fotózása érdekel hobby szinten.
A fotózással először egy analóg fényképezőgéppel ismerkedtem még gyermekkoromban, de igazán 2004-ben, egy kompakt gép segítségével – amikor kölcsönkértem egy kiránduláshoz. Érdeklődésem egyre fokozódott iránta.Már az elején a természet és a tájképek készítése, madarak fotózása kötötte le a figyelmemet a legjobban, sokat utazom a nagyvilágban.

Gyakorlásképp egy Canon Powershot SX 120 IS gépet használtam, majd 2014 áprilisában megvettem életem első DSLR gépét egy Nikon D5200-at, 18-105 VR kitben, amit azóta próbálok egyre jobban megismerni, használni és tudásomat fejleszteni. Ebben nagy segítségemre van a szakirodalom, barátaim, akik segítenek a tanulásban.

Objektív parkom része még egy Tamron 70-300 f4-5.6 Di SP USD Vc teleobjektív is.

Legtöbb madaras fotóimat saját lesből készítem. A lesről hogy készült itt olvashat: https://albertistvanfotonaploja.blogspot.com/2014/03/itatos-madarles-epitese.html

Fotók kidolgozása:

Adobe Photoshop Lightroom 4.4

Photoscape

Köszönöm, hogy ellátogatott a blogomra! Ha tetszik a blogom, a fotók és az írások is, csatlakozzon rendszeres olvasónak! Köszönöm! A blogot lehet értékelni is (hogy segítse munkámat), valamint a vendégkönyvbe írni, ha megnyerte tetszését.

Üdvözlettel: Albert István